Terugsturen? Geen probleem!

Is het product toch niet wat je ervan verwachtte? Geen probleem: stuur het product dan binnen 30 dagen in ongebruikte staat en in de originele verpakking, inclusief alle eventuele toebehoren aan ons terug. Neem contact met ons op voor een gratis retouretiket (alléén voor retouren binnen Nederland). Je kunt ons bereiken via klantenservice@dongdong.nl

Let op; het retour sturen van producten is op eigen risico. Mocht het product b.v. tijdens het retour sturen beschadigd raken of mocht het pakket onderweg zoek raken dan worden deze niet door ons gecrediteerd.

Heb je meer besteld dan het franco bedrag (waardoor je bestelling zonder verzendkosten aan je opgestuurd wordt) maar retourneer je een aantal producten waardoor je onder het franco bedrag uitkomt? De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht, deze verrekenen wij met het terug te betalen bedrag.

Om de terugbetaling te bespoedigen vragen we je het ingevulde retour-formulier (hier onder te downloaden) mee terug te sturen. Nadat wij je retour ontvangen en gecontroleerd hebben, krijg je binnen 3 werkdagen je geld terug.

Download hier het retourformulier

Interesse om af en toe een email te ontvangen met productinformatie of aantrekkelijke aanbiedingen?

Vul hieronder je emailadres in en klik op de button om je aan te melden.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.