Verzendkosten

Wij berekenen voor leveringen binnen Nederland de volgende verzendkosten:

voor een artikel dat niet meer weegt dan 23 gr. en in een enveloppe kan (afmetingen L X B X H: 30 cm x 21 cm x 2 cm) € 1,92:

voor een artikel dat niet meer weegt dan 72 gr. en in een enveloppe kan (afmetingen L X B X H: 30 cm x 21 cm x 2 cm) € 2,88:

voor een artikel dat niet meer weegt dan 1900 gr. en in een ‘brievenbus-pakje’ kan (afmetingen L x B x H: 35 cm x 25 cm x 2,8 cm): € 4,96 incl. BTW;

voor een artikel dat niet meer weegt dan 23 kg en in een doos past (afmetingen L x B x H: 100 cm x 70 cm x 58 cm ): € 6,90 incl. BTW;

Als je meerdere artikelen besteld en wij kunnen deze tegelijkertijd verzenden dan zorgen wij er uiteraard voor dat je de laagst mogelijke verzendkosten betaald.

Bij bestellingen van meer dan € 50,- is de verzending gratis.

 

Wij berekenen voor leveringen naar België de volgende verzendkosten:

voor bestellingen met een waarde tot € 100,- bedragen de verzendkosten € 9,08 (incl. BTW).

Bij bestellingen van meer dan € 100,- is de verzending gratis.

 

Aflevering door PostNL:

Wij versturen onze pakketten met PostNL. Het pakket wordt één keer bij je aan de deur aangeboden, mocht je niet thuis zijn dan gaat het pakket naar een pick-up point in de buurt. Je kunt het pakket vervolgens afhalen wanneer het jou het beste uitkomt echter wel binnen één week na de afleverpoging. Normaal gesproken laat de bezorger een briefje achter maar de ervaring leert dat dit soms niet gebeurd. Houdt daarom altijd de track en trace link van je pakket in de gaten.

 

Verzendkosten bij retourneren:

Mocht je een artikel willen retourneren dan zijn de verzendkosten voor het retourneren voor je eigen rekening. We vergoeden bij retourneren uiteraard wel gewoon de kosten van het verzenden van het artikel aan jou.

 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met klantenservice@dongdong.nl of bel/whatsapp met 0639 792752.